Hvordan lykkes på nett

Dette er et praktisk rettet kurs skreddersydd for reiselivsbedrifter. Vi har holdt kurset siden våren 2010 og kurset har blitt svært godt mottatt. Spesielt har den individuelle oppfølgingen i hver enkelt bedrift med grundig «helsesjekk» av bedriftens websider og en egen rådgivningstime inkludert i kurset, blitt satt stor pris på av deltagerne. Vi gjennomfører også en sjekk av bedriftens arbeid i sosiale medier. Kurset er hele tiden i utvikling ettersom teknologi og muligheter for bedriftene utvikler seg.

Vi har nå også utviklet et påbyggingskurs, «Hvordan lykkes på nett 2.0» som retter seg mot bedrifter som har tatt grunnkurset eller har tilsvarende forkunnskaper.

Kursholdere eSenteret; Hallstein Søvik og Linda Løvfall

Kursholdere eSenteret; Hallstein Søvik og Linda Løvfall

Kurset gir reiselivsbedriftene de praktiske kunnskapene som trengs for å lage godt innhold, bli synlig på nett og skape effektiv dialog med kundene. Kurset har en praktisk vinkling med utstrakt bruk av konkrete eksempler, gjerne hentet fra deltakernes egne bedrifter.

Kurset er et høyeffektivt lunsj til lunsj kurs hvor deltagerne får grunnleggende kunnskaper om en rekke nyttige temaer, som:

  • synlighet
  • skrive gode webtekster
  • statistikk, kampanjer
  • bilder og film
  • sosiale medier

 

Ta kontakt så hjelper vi deg til å få arrangert kurs i ditt område!
Telefon: 98220007, e-post: hallstein’snabelhale’esenteret.org

Del side